Verkkosivut ja verkkokaupat

Teemme luotettavasti ja asiantuntevasti sinulle WordPress-verkkosivut ja integroimme siihen tarvittaessa myös Woocommerce-verkkokaupan. Lisäksi autamme sinua SOME-markkinoinnissa tekemällä toiminnallisuuden, jolla helposti markkinoit sivujasi ja blogiartikkeleitasi sosiaalisessa mediassa.

Verkkokaupat

Teemme luotettavasti ja asiantuntevasti sinulle Woocommerce-verkkokaupan ja integroimme sen WordPress sivustoosi. Lisäksi autamme sinua SOME-markkinoinnissa tekemällä toiminnallisuuden, jolla helposti markkinoit tuotteitasi sosiaalisessa mediassa.

Markkinointi

Teemme luotettavasti ja asiantuntevasti sivustolle toiminnallisuuden, jolla helposti markkinoit sivujasi, tuotteitasi ja blogiartikkeleitasi sosiaalisessa mediassa. Autamme sinula lisäksi sosiaalisen median käyttöönotossa käyttäjäprofiilin luonnista, markkinointiin.

Autamme sinua myös täydentämään sivustosi Googlen analytiikkatyökaluilla sekä ottamaan käyttöön Google AdWords-markkinointityökalut. Voimme lisätä myös sivustolle Google AdSense-työkalut, jolla voit esimerkiksi blogissasi markkinoida Googlen tarjoamia markkinointiviestejä ja ansaita tällä affiliate-markkinoinnille lisätuloja.

Jaa